portretten

In bijna elk huis staan foto’s van geliefden. Ondine de Kroon maakt kunstwerken van deze foto’s. Een portret maakt het beeld en de herinnering heel bijzonder. U kunt ook zo’n portret laten maken. Het kan een groepsportret zijn of een individueel portret.

Voor de familie Dijkhuizen maakte De Kroon een linoleumsnede van de bemanning van de Willie 61, die in de oorlog werd getorpedeerd. De oplage van deze prent is 10 stuks en het formaat 70 x 90 cm. De oplage zorgt ervoor dat alle leden van de familie of de vriendenkring een exemplaar kunnen krijgen. Ook is één van de prenten opgenomen in de collectie van het Schevenings Museum (Muzee).

Werkwijze
Voor de prent ontvangt u eerst schetsvoorbeelden. Als u besluit om een opdracht te verlenen, ontvangt u een offerte en een opdrachtbevestiging.

Voor het ontwerp staat een levertijd van twee weken. U kunt dan eventueel wijzigingen aan laten brengen. De uitvoering is een ambachtelijk proces. U krijgt steeds informatie over elke stap in het proces. De prenten kunnen, als u het wenst, bij u thuis worden afgeleverd.